Nieuws

Korper ICT wint FD Gazelle award 2017!

woensdag 01 november 2017

Elk jaar worden de FD Gazellen Awards uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Korper ICT heeft de afgelopen drie jaar elk jaar een omzetgroei van ten minste 20% behaald en heeft daarmee een FD Gazelle award in de wacht gesleept! Een trots team dus bij Korper ICT.

Samenwerking Korper ICT en PST Business Services

donderdag 08 december 2016

Bedrijfsprocessen monitoren met de ene HelpSystems oplossing en ze automatiseren met de andere HelpSystems oplossing. Dat is de hoofdgedachte achter de samenwerking tussen Korper ICT, specialist op het gebied van Automate en PST Business Services, aanbieder van Alignia Monitoring.

Case Study: SNS bank stroomlijnt bestand uitwisseling automatisering met Automate Enterprise

vrijdag 27 mei 2016

SNS Bank NV is een financiële dienstverlener op het gebied van bankieren, met een specifieke focus op de Nederlandse retailmarkt, inclusief het midden- en kleinbedrijf. De producten bestaan uit drie kernproductgroepen: betalingen, hypotheken en sparen. SNS bank NV heeft een totaalbalans van ongeveer €63 miljard en heeft ongeveer 3.300 medewerkers, wat het tot een grote speler maakt in de Nederlandse markt. Het hoofdkantoor van SNS Bank NV is gevestigd in Utrecht, Nederland.

General Data Protection Regulation

vrijdag 20 mei 2016

Vanaf 1 januari 2016 is de nieuwe wetgeving, de General Data Protection Regulation in werking getreden en heeft het CBP het recht om boetes op te leggen aan bedrijven die zich niet aan deze wetgeving houden. Deze boetes kunnen oplopen tot 4% van de jaaromzet of tot €20.000.000,-. Belangrijk om rekening mee te houden binnen uw bedrijfsvoering, maar wat houdt deze wet nu precies in en voor wie is deze wet geldig?