Onze partners

Barracuda Networks

Beveiliging van uw data en uw netwerk wordt steeds belangrijker. Om de kosten van deze beveiliging binnen de perken te houden werken wij sinds 2010 samen met Barracuda Networks.

Barracuda Networks is wereldwijd leider in email- en internetbeveiliging. Sinds een aantal jaar leveren zij ook zeer geavanceerde backupoplossingen voor on- en offline backup.

Dell

Als klant verwacht u van uw IT omgeving dat deze betrouwbaar is, snel functioneert en niet te duur is. Als officieel Dell partner kunnen wij u voorzien van hardware die aan al deze criteria voldoet.

Dell is één van 's werelds grootste hardwareleveranciers en opereert in alle lagen van de markt. Of u nou op zoek bent naar een mooie laptop, een snel werkstation of superbetrouwbare server, Dell kan het leveren. Om deze redenen werken wij al meer dan vijf jaar samen met deze zeer gerenomeerde hardwareleverancier.

80s Interactive

80s Interactive is gespecialiseerd in het content-management systeem TYPO3. Dit is een uitgebreid, flexibel en veelzijdig systeem en zorgt er voor dat u als eindgebruiker het maximale uit uw (bedrijfs)website kunt halen.

Mouritz Legal

Mouritz Legal is een toonaangevend advocatenkantoor gespecialiseerd in IT recht en gegevensbescherming. Mouritz Legal en Korper ICT werken samen aan de ontwikkeling van passende bedrijfsoplossingen, zoals efficiënte AVG compliance en cloudsourcing.

Document Dialog

Document Dialog is een solution provider binnen het vakgebied van documentgevoelige processen. Korper ICT en Document Dialog werken samen bij klanten die gebruik maken van Pitney Bowes oplossingen in combinatie met Automate Enterprise

JWeiland

JWeiland is een hostingspecialist als het gaat om Typo3 hosting. Naast razendsnelle Typo3 servers, hebben de medewerkers van JWeiland goed kennis van de installatie, configuratie en het gebruik van het Typo3 CMS.

Korper ICT gebruikt JWeiland als hostingpartij voor de grotere Typo3 klanten.

GlobalScape

GlobalScape is de grootste aanbieder van software voor veilige (encrypted) bestandsoverdracht voor bedrijven.

Microsoft

Als gerenomeerd IT bedrijf kan Microsoft uiteraard niet missen in de lijst van bedrijven waarmee wij samenwerken. Korper ICT heeft jarenlange ervaring met vrijwel alle producten van Microsoft die het MKB segment bedienen.

Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf. Negentig procent van de computers in de wereld zijn voorzien van Microsoft Windows en het Officepakket is de standaard software op het gebied van kantoorautomatisering.

Fortra (voormalig Helpsystems)

Fortra (voormalig Helpsystems) is een relatief onbekende speler in Nederland, maar is desondanks 's werelds grootste leverancier op het gebied van automatiseringssoftware. De producten van Fortra (voormalig Helpsystems) stellen ons in staat om acties die repetitief worden uitgevoerd eenvoudig en snel te automatiseren.

Korper ICT verzorgt graag praktische oplossingen voor al zijn klanten. Vaak is er echter geen groot budget voor het programmeren van maatwerkprogrammatuur, om deze reden maken wij graag gebruik van producten van Fortra (voormalig Helpsystems).

Symantec

Bij de meeste klanten van Korper ICT zorgen de producten van Symantec voor de beveiliging van de servers en werkstations. De Antivirus en firewall producten van Symantec zijn in de tien jaar dat wij er gebruik van maken zeer betrouwbaar gebleken.

Het doel van Symantec is het leveren van oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer om bedrijven en consumenten te helpen bij de beveiliging en beheer van hun informatie.

TransIP

Dagelijks ervaren vele tienduizenden gebruikers dat de kwaliteit van de producten van TransIP ongeëvenaard is. TransIP is niet afhankelijk van derden en scoort qua bereikbaarheid en veiligheid uitzonderlijk hoog. Dankzij volledig geautomatiseerde processen registreert u snel en eenvoudig uw domeinnaam en bent u binnen enkele minuten online.

Sinds de start van Korper ICT doen we met plezier zaken met TransIP als betrouwbare hosting partner.

UnitedIT

UnitedIT is een begrip in automatiseringsland.  Specialisten die desgewenst 24x7 tot uw beschikking staan. De kennisgebieden van UnitedIT zijn divers en bestaan uit Managed Services, NAS Backup dienst, Executive Program en Managed Security.

UnitedIT ondersteunt Korper ICT bij de uitvoering van grote IT migraties waarbij sprake is van meer dan 20 werkplekken en meer dan 2 servers. De medewerkers van UnitedIT hebben veel ervaring en expertise op het gebied van Windows Server, Exchange en Active Directory omgevingen.

VMware

Korper ICT ziet de virtualisatie van de IT omgeving als de oplossing voor de toekomst. Virtualisatie zorgt ervoor dat uw hardware efficiënter kan worden ingezet, waardoor u kosten bespaart en het beheer van uw IT omgeving vereenvoudigd. Korper ICT voorziet u van een oplossing op maat.

VMware is de werelwijde leider het gebied van virtualisatieoplossingen van de desktop tot het datacenter. Klanten van alle omvang vertrouwen op VMware om de bedrijfskosten te reduceren, de bedrijfscontinuïteit te garanderen, de beveiliging te verbeteren en het milieu te ontzien.

Maytech

Quatrix van Maytech biedt eenvoudige en veilige bestandsoverdracht tussen gebruikers, evenals veilige geautomatiseerde gegevensoverdracht met volledig beheerde bedrijfsbeveiliging en naleving van de regelgeving. Een moderne, cloud-native product die eenvoudig in te stellen en biedt een kosteneffectieve manier om verouderde MFT-systemen te vervangen tegen een fractie van de kosten. Maytech biedt ook professionele diensten voor het migreren naar en het beheer van hun SaaS-software, waardoor de volledige last wordt weggenomen van alle klanten die een volledig hands-off oplossing nodig hebben.

Partner worden?

Samen met onze partners proberen we een zo breed mogelijk aanbod aan ICT diensten op te leveren voor onze klanten. Heeft u een bedrijf of service die niet mag ontbreken op onze partnerlijst, neem dan contact met ons op om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.