Robert Scheer, Senior Security Specialist bij Korper ICT, trapt de cybersecurity-afdeling af!

Op maandag 6 maart 2023 is Robert Scheer gestart als Senior Security Specialist bij Korper ICT. Met deze aanstelling zet Korper de volgende stap om de cybersecurity expert van Nederland te worden en wordt hij het gezicht van deze afdeling die zich volledig richt op op cybersecurity.

 

Achtergrond van Robert Scheer

Robert Scheer heeft vele jaren gewerkt bij XS4ALL Internet waar hij zich zowel in de breedte als in de diepte heeft ontwikkeld. Door zich gestaag op te werken binnen de organisatie, heeft hij de ervaring verworven om een vraag of issue van alle mogelijke kanten te bekijken. Zijn technisch inhoudelijke kennis, gecombineerd met zijn klantgerichte insteek en CISSP certificering maakt Robert de beste persoon om Korper ICT op dit gebied tot volwassenheid te brengen.

Robert zal zich, naast het vormgeven van beveiliging voor bedrijven, ook gaan bezighouden met het geven van cybersecurity trainingen. Veel hacks worden toch nog succesvol uitgevoerd door het handelen van slachtoffers die zich van geen kwaad bewust zijn. Het klikken op phishing-mails, onbekende USB-sticks in de pc stoppen of via een ongeautoriseerde manier contact maken met de cloud zijn voorbeelden van hoe menselijk handelen de bedrijfsvoering in gevaar kan brengen.

Neosecurity: Beveiligd volledig tegen cyberbedreigingen

De tak cybersecurity van Korper ICT die zich volledig en exclusief richt op cybersecurity. Waar Korper groot is geworden door IT op de meest efficiënte en effectieve manier in te richten voor klanten, is cybersecurity een onderwerp dat een eigen focus vraagt. Cybercriminelen worden steeds slimmer, dus een continue monitoring en verbetering van tools zijn essentieel om de veiligheid van de data en daarmee de bedrijfsvoering te kunnen garanderen.

Cyberbeveiliging is een absolute noodzaak voor elk bedrijf, ongeacht grootte of branche. Het beschermen van waardevolle gegevens en het waarborgen van continuïteit zijn onlosmakelijk verbonden met een sterke cybersecurity. Daarom zijn wij er bij Neosecurity.

Wij zijn de beste speler op het gebied van cyberbeveiliging en bieden een compleet aanbod van diensten, waaronder phishing tests, pentests en security scans. Hierdoor hoeft je geen zorgen te maken over cybersecurity, terwijl je kunt concentreren op jouw corebusiness.

Phishing is een van de grootste bedreigingen voor bedrijven en het is belangrijk om te weten hoe gevoelig de medewerkers zijn voor deze vorm van cybercrime. Onze phishing tests zijn gebaseerd op realistische scenario's en bieden inzicht in de gevoeligheid van de medewerkers en de beveiliging van het bedrijf. Hierdoor kunnen gerichte maatregelen worden genomen om de beveiliging te verbeteren. Laat Neosecurity jouw bedrijf beveiligen tegen phishing en maak je medewerkers bewust van de risico's.

Een pentest is een andere manier om de veiligheid van je bedrijf te testen en te verbeteren. Ons team van ervaren beveiligingsdeskundigen analyseert het netwerk, systemen en toepassingen en brengt zo de zwakten en kwetsbaarheden in je beveiliging in kaart. Hierdoor kunnen gerichte maatregelen worden genomen om de bescherming te versterken. Laat Neosecurity je bedrijf beveiligen tegen cyberbedreigingen en versterk je beveiliging door middel van een pentest.

Onze security scans zijn een effectieve manier om je beveiliging regelmatig te controleren en te verbeteren. Bovendien bieden wij ook de diensten Titus, Bolden James en Clearswift aan voor een beveiligde manier van communicatie en samenwerken aan projecten. Maak gebruik van onze uitgebreide expertise in cybersecurity en verbeter uw digitale beveiliging met Neosecurity.

Ben je benieuwd wat Neo Security voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact op met Robert Scheer om jouw organisatie beter bestand te maken tegen cybercriminelen.