Over ons

Korper ICT is een sterk gegroeide organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering, data-uitwisseling en -beveiliging. 

Ons management team

Benjamin

Benjamin Korper

CEO

Camiel

Camiel Zuyderhoff

COO

Consultants

Koen

Koen Clement

Sr. Consultant

Arno

Arno Westerdijk

Sr. Consultant

Naftali

Naftali Lindwer

Sr. Consultant

Alex

Alexander Siegl

Account manager Germany

Kenny

Kenny Lieuw

Consultant

Bastiaan

Bastiaan Clement

Consultant

Marcel

Marcel Bouwmeester

Consultant

Hanna

Hanna Dieffenbach

Managementassistent

Erik

Erik Homma

Junior Consultant

Lars

Lars van Lieshout

Junior Consultant

Daniel

Daniel

Webdeveloper

Anouk

Anouk

Content manager

Over Korper ICT

Korper ICT is een sterk groeiende organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering. Dit doen wij door altijd naar de situatie van de klant te kijken en met oplossingen op maat te komen. Bij Korper ICT betaalt u voor maatwerkoplossingen niet persé meer dan de standaardoplossingen die onze concurrenten bieden.

Organisatie

Korper ICT is opgericht in 2004 door Benjamin Korper en Joel Konijn. Samen met onze partners vormen wij een hecht team van jonge professionals die oplossingen op het gebied van ICT, marketing en bedrijfsoptimalisatie mogelijk maken.

Samenwerking

Wij onderhouden nauw contact met onze belangrijkste leveranciers, hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en kunnen wij u altijd voorzien van de beste oplossing tegen een scherpe prijs. Wij werken graag samen met bedrijven die zich hebben bewezen in de markt en kwaliteit vooropstellen.

Neem contact met ons op