Interim

Versterk je IT afdeling

Jouw toegang tot top ICT-talent

Bij Korper ICT interim zijn we trots op onze oorsprong. Ons verhaal begon met een team van gepassioneerde ICT-professionals die zich inzetten voor het leveren van uitmuntende diensten aan onze klanten. Inmiddels krijgen wij door onze sterke dienstverlening en ambachtelijke IT kennis steeds vaker aanvragen vanuit onze klanten voor de inhuur van onze IT professionals. Om aan deze groeiende vraag te voldoen en onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben we besloten om ons aanbod uit te breiden met ICT-interim.

Wij streven ernaar om bedrijven toegang te bieden tot het beste ICT-talent dat de branche te bieden heeft, zodat zij hun technologische en digitale ambities kunnen realiseren. We zijn vastberaden om je te voorzien van de beste match tussen jouw behoeftes en de vaardigheden van onze ICT-professionals, waardoor je organisatie kan floreren.

Bij Korper ICT combineren we onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk van IT-specialisten en een diepgaand begrip van de uitdagingen in de ICT-branche om je te voorzien van de meest geschikte oplossingen op maat. We zijn er om je te helpen jouw doelen te bereiken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Plan vrijblijvend een kennismaking

Timo

Timo

Chief Talent Officer

ICT-experts voor al je behoeften

Ons team van ervaren ICT-professionals is klaar om je te helpen met al jouw technologische uitdagingen. Of je nu een specifieke vaardigheid of expertise nodig hebt, of ondersteuning bij een complex project, wij hebben de juiste specialisten om aan al je behoeften te voldoen.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en stellen daarom jouw tevredenheid voorop. We nemen de tijd om je behoeften en doelen te begrijpen en werken nauw met je samen om de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen voor een prettige en succesvolle samenwerking.

Toegang tot een uitgebreid netwerk van ICT-professionals

Dankzij onze diepgewortelde achtergrond in de ICT-branche hebben we een uitgebreid netwerk van ICT-professionals opgebouwd. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt de beste matches te vinden voor jouw behoeften, waardoor je toegang krijgt tot het allerbeste talent dat de markt te bieden heeft. Ongeacht de omvang of complexiteit van het project, kan je erop vertrouwen dat we de juiste ICT-professionals zullen vinden om jouw doelen te helpen bereiken en je technologische uitdagingen te overwinnen.

Onze toewijding aan het leveren van uitstekende ICT-diensten en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten maakt ons de ideale keuze voor al uw ICT-behoeften. Kies voor Korper-ICT en ervaar zelf hoe onze flexibele oplossingen, toegewijde professionals en uitgebreide netwerk van ICT-talent je projecten naar een hoger niveau kunnen tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen en begeleiden bij het realiseren van je digitale ambities.

Creatieve en flexibele oplossingen

Omdat we je graag helpen met onze creativiteit en flexibiliteit kunnen we oplossingen bieden die naadloos aansluiten bij jouw unieke behoeften. Met ons ervaren team zijn we in staat om snel in te spelen op veranderende omstandigheden en uitdagingen, waardoor we effectieve en innovatieve strategieën kunnen leveren voor zowel korte als lange projecten. Kies voor Korper-ICT en ervaar de voordelen van onze creatieve en flexibele benadering voor jouw technologische vraagstukken.

Marktconforme prijzen met klant- en kandidaattevredenheid als prioriteit

Bij Korper-ICT willen we je graag voorzien van een optimale balans tussen kwaliteit en prijs. We hanteren marktconforme tarieven of zijn zelfs voordeliger dan sommige concurrenten, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Onze focus ligt niet op het zijn van prijsvechters of het aanbieden van de laagste prijzen, maar op het leveren van uitstekende diensten die zorgen voor tevreden klanten en kandidaten. Met onze prijsstelling krijg je de beste waarde voor je investering zonder in te boeten aan kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Persoonlijke benadering: Je bent Geen nummer, maar we bouwen een persoonlijke relatie

Wij geloven dat elke klant en kandidaat uniek is en daarom individuele aandacht en zorg verdient. Bij ons sta jij als klant centraal, en behandelen we je niet als een nummertje. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we echt begrijpen wat jij nodig hebt, zodat we effectieve en op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die je verwachtingen overtreffen. Neem gerust eens contact met ons op en ervaar zelf hoe onze persoonlijke benadering een verschil kan maken in het realiseren van je technologische ambities.

No Cure, No Pay: Een maand proefperiode met vertrouwen in onze kwaliteit

Omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze diensten en ICT-professionals bieden we een unieke proefperiode aan van één maand op basis van 'no cure, no pay'. Hiermee geven we je de kans om de expertise van onze ICT-specialisten in je eigen omgeving te ervaren zonder enig risico.

Tijdens deze proefperiode kun je zelf beoordelen of de voorgestelde oplossingen en de ingezette professionals aan jouw verwachtingen voldoen. Als je na deze periode niet tevreden bent, ben je ons niets verschuldigd. Onze 'no cure, no pay' -aanpak is een bewijs van ons vertrouwen in onze kwaliteit en onze toewijding om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Kies voor Korper-ICT en ervaar onze uitmuntendheid zonder verplichtingen.

Grondige kandidaatscreening: Met ISO-gecertificeerde zorgvuldigheid

De screening van onze kandidaten nemen wij zeer serieus. Ook omdat we werken met klanten die gevoelige bedrijfsgegevens beheren. Als ISO-gecertificeerd bedrijf volgen we strikte richtlijnen bij het selecteren van gekwalificeerde en betrouwbare professionals voor jouw team.

Ons uitgebreide screeningsproces omvat het verifiëren van kennis, achtergrondchecks, controle van referenties en het beoordelen van de integriteit van onze kandidaten. We zorgen ervoor dat ze voldoen aan de hoge normen die nodig zijn om met vertrouwelijke informatie om te gaan. Kies voor Korper-ICT en ervaar de zorgvuldigheid en gemoedsrust die ons grondige screeningsproces biedt.