GoAnywhere: de veiligste MFT oplossing van vandaag en morgen

GoAnywhere is de veiligste manier om data te delen, zowel binnen als buiten je organisatie. Deze oplossing centraliseert alle mogelijke bestandsoverdrachten en versleutelt deze bij elke stap. Dankzij de slimme automatiseringsmogelijkheden kan aangeleverde data server-to-server gebruikt worden volgens een vooraf gedefinieerde flow. GoAnywhere is altijd via de browser beschikbaar, waardoor het een echte allround oplossing is, 24/7, waar ook ter wereld.

Waarom gebruik maken van een Managed File Transfer?

Voor vrijwel elke organisatie is het delen van informatie een essentieel onderdeel van de dienstverlening. Als het gaat om het delen van wachtwoorden, financiële gegevens of PII, mag verwacht worden dat er voorzichtig en zorgvuldig mee omgesprongen wordt. Echter, bij het delen van scripts, stukjes code of data die in eerste instantie niet gevoelig lijken te zijn, wordt minder vaak het belang ingezien van een beveiligde manier van delen.

Maar het zijn al deze gegevensoverdrachten die risico’s met zich meedragen. Hackers kunnen de overdracht onderscheppen en eigen stukjes code meesturen waarmee ze een opening creëren voor later. Als ze ervoor kiezen om gegevens te lekken of gijzelen, is de toegebrachte schade al niet meer te overzien. Met de GoAnywhere MFT worden alle gegevensoverdrachten gecentraliseerd versleuteld en worden er restricties aangebracht om het delen van de gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

De belangrijkste eisen voor jouw MFT oplossing

Er zijn meerdere MFT oplossingen verkrijgbaar, maar het hangt af van jouw organisatie en de mate van benodigde beveiliging welke het beste is voor jou. Wij adviseren om GoAnywhere altijd mee te nemen in de overweging, gezien het uitgebreide aanbod binnen de oplossing.

GoAnywhere biedt server-to-server integraties

Waar de meeste MFT’s geen of slechts beperkte oplossingen bieden voor of server-to-server integratie, maakt GoAnywhere dit juist gemakkelijk realiseerbaar. Start een project en definieer hierin de verschillende stappen die genomen worden met de uitgewisselde datasoorten. Vervolgens worden deze versleutelde stappen uitgevoerd volgens het schema, zelfs wanneer er koppelingen met andere programma’s of applicaties nodig zijn.

Deel data over en met elk apparaat en besturingssysteem met GoAnywhere

GoAnywhere heeft apps voor alle grote platformen en besturingssystemen, waardoor het voor iedereen op elk moment van de dag mogelijk is om data te versturen en te ontvangen. Uiteraard is het ook mogelijk om via de browser-based web client inzage te krijgen in de huidige stand van zaken rondom gegevensuitwisseling. Dankzij de koppeling met alle grote platforms, cloud-based oplossingen, databases, applicaties en andere MFTs is GoAnywhere het meest complete pakket.

Voldoe aan elke compliancy-eis

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een MFT oplossing is om te voldoen aan alle eisen, regels en wetten die gelden voor jouw organisatie rondom privacy, beveiliging en aansprakelijkheid. Met GoAnywhere heb je volledige controle over wie welke informatie mag delen binnen en buiten de eigen organisatie en hoe deze data versleuteld dient te worden. Met de uitgebreide rapportagetool is het mogelijk om altijd te bewijzen dat je organisatie voldoet aan AVG, PCI-DSS of welke eis dan ook.

Jouw data, jouw GoAnywhere

Waar andere Cloud oplossingen, zoals Azure of Amazon Web Services, alle verstuurde data over de eigen servers laten lopen, is GoAnywhere geïntegreerd in je eigen omgeving. Zo blijft je data altijd van jou en ben je volledig in controle over de data en de wet- en regelgeving waar deze aan moet voldoen.

GoAnywhere is voor vrijwel elke organisatie een uitkomst

Het aantal cyberattacks is de afgelopen jaren explosief gestegen en de verwachting is dat deze trend blijft aanhouden. Daarom is het voor elke organisatie van belang dat alle potentiële punten waarop hackers toegang kunnen krijgen tot gevoelige data, maximaal worden beveiligd. Een MFT maakt deze beveiliging gemakkelijk.

Met GoAnywhere verzeker je je organisatie van overzicht en controle over alle bestandsoverdrachten, ongeacht de zender, ontvanger of soort data. Afhankelijk van de kaders die je zelf definieert, kan data uitgewisseld worden tussen mensen of machines en is elke stap van de overdracht versleuteld. Heb je vragen over GoAnywhere of wil je weten hoe gemakkelijk deze in jouw organisatie geïntegreerd kan worden? Neem contact met ons op zodat we je alles kunnen vertellen.