Hoe wij de beste support leveren? Door het ontbreken van een supportafdeling

We doen er alles aan om een storing zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Daar voelen we ons allemaal verantwoordelijk voor.

Dat klinkt misschien vreemd voor een ICT-partij. Want support is een van de belangrijkste zaken die een ICT-partner kan leveren. Daarom hebben we dat niet bij één afdeling belegd, maar nemen we allemaal de verantwoordelijkheid om klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Iedereen kent de voorbeelden wel: je hebt een storing, dus bel je met support. Vaak is de persoon die de telefoon aanneemt alleen de persoon die de melding opneemt. Je wordt in de wacht gezet, of meerdere keren doorgeschakeld. Dan wordt de storing geregistreerd en moet je wachten. Daar kan soms uren of dagen overheen gaan.

Een consultant aan de lijn

Daar hebben wij zelf ook een hekel aan. Daarom vinden we dat je support niet zomaar ‘ergens’ moet beleggen. Dat is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Dus hebben we geen supportafdeling. Als je een storing hebt, dan krijg je direct een van onze consultants aan de lijn. Naast hun jarenlange ervaring, kennen ze ook onze klanten persoonlijk. Ze weten hoe de systemen in elkaar zitten en wat er nodig is om zo snel mogelijk te helpen.

Actieve support

Onlangs nog hadden we een klant die een probleem had met het versturen van zeer gevoelige data. De expert die hem kon helpen, stond op de skipiste toen hij het telefoontje kreeg. Hij is direct gestopt en voor deze klant aan de slag gegaan. Binnen een uur hadden we de storing onder controle. Zo belangrijk is support voor ons. En onze klanten weten dat. Niet alleen kunnen we storingen snel oplossen – soms binnen een uur - ook houden we de systemen van onze klanten in de gaten indien gewenst, of houden de systemen zichzelf in de gaten. Zo hebben we een storing soms al opgepakt, nog voordat de klant merkt dat er een storing is.

Korper ICT heeft verschillende supportcontracten:

1. On Call; tegen een vooraf vastgesteld uurtarief indien de klant ons nodig heeft.

2. Local support; wij acteren binnen 4 uur en lossen het op en/of communiceren met de helpdesk in Amerika met de supportafdelingen van de leveranciers, voor een vast tarief per jaar.

3. Fully managed; Wij ontzorgen de klant volledig door alles te beheren; het design, de bouw en het onderhoud, voor een vast tarief per jaar.

Voor alle contracten geldt: we doen er alles aan om een storing zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Daar voelen we ons allemaal verantwoordelijk voor. Daarom hebben wij geen supportafdeling; we doen het allemaal. Wil je meer weten over onze supportcontracten of over automatisering en RPA? Neem dan contact met ons op.