Automatiseren

Korper ICT is een sterk gegroeide organisatie die voor haar klanten het onderste uit de kan haalt op het gebied van automatisering. Wij specialiseren ons in workload- en business process automation met de nadruk op geautomatiseerde en gevoelige data uitwisselingen. Heeft uw organisatie een bedrijfsproces waarbij nog veel handmatig data wordt uitgewisseld? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het versnellen of volledig automatiseren van dit proces.

Meer info

Consultants met ervaring

Binnen elke organisatie bestaat behoefte aan ervaren IT specialisten die met precisie- en maatwerk op zoek gaan naar de beste oplossing. Wij hebben deze specialisten in huis, die, met ambachtelijke passie streven naar perfectie in hun werk. Het gaat hen om de ultieme vakbeheersing. Onze ambachtslieden hebben hun vak niet alleen uit de boeken, maar juist ook in de praktijk geleerd binnen complexe organisaties. Hier krijgen zij de volledige verantwoordelijkheid voor de meest extreem kritische bedrijfsprocessen. Dit is wat wij verstaan wij onder échte IT ervaring.

Meer Info

Globalscape Enhanced File Transfer (EFT) & GoAnywhere

Het gebruik van een Managed File Transfer (MFT / FTP / FTPS / SFTP) oplossing, helpt uw bedrijf operationele efficiëntie en excellentie te bereiken. Door de combinatie van een krachtige server, een gebruiksvriendelijke user-interface, toonaangevende security en sterke automation functionaliteiten, heeft u binnen een handomdraai honderden of zelfs duizenden koppelingen met interne en externe partijen opgezet.

Meer Info

Laatste nieuws

De start van een nieuw jaar brengt altijd een…

In het digitale tijdperk, waarin gegevens…

0%%

Customer retention

0M

Automate flows

0+

Klanten

0

Landen + Curacao

Neem contact met ons op