Ambachtelijke IT

Onze ambachtslieden werken met passie en ultieme vakbeheersing aan uw perfecte IT oplossing

Cycle Image

Robotic Process Automation

Automatiseer eenvoudig repeterende taken voor u en uw personeel.

File Swap Image

MFT

Veilig en geautomatiseerd bestanden versturen en ontvangen binnen en buiten uw organisatie.

Cycle Image

ETL Ondersteuning

Snel en efficiënt data transformeren en overzetten.

Block Diagram Image

Cybersecurity

Wij beveiligen al 93% van alle Nederlanders. Vraag naar ons geheim.

Automatiseren

Korper ICT is een sterk gegroeide organisatie die voor haar klanten het onderste uit de kan haalt op het gebied van automatisering. Wij specialiseren ons in workload- en business process automation met de nadruk op geautomatiseerde en gevoelige data uitwisselingen. Heeft uw organisatie een bedrijfsproces waarbij nog veel handmatig data wordt uitgewisseld? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het versnellen of volledig automatiseren van dit proces.

Meer info

Globalscape Enhanced File Transfer (EFT) & GoAnywhere

Het gebruik van een Managed File Transfer (MFT / FTP / FTPS / SFTP) oplossing, helpt uw bedrijf operationele efficiëntie en excellentie te bereiken. Door de combinatie van een krachtige server, een gebruiksvriendelijke user-interface, toonaangevende security en sterke automation functionaliteiten, heeft u binnen een handomdraai honderden of zelfs duizenden koppelingen met interne en externe partijen opgezet.

Meer Info

Consultants met ervaring

Binnen elke organisatie bestaat behoefte aan ervaren IT specialisten die met precisie- en maatwerk op zoek gaan naar de beste oplossing. Wij hebben deze specialisten in huis, die, met ambachtelijke passie streven naar perfectie in hun werk. Het gaat hen om de ultieme vakbeheersing. Onze ambachtslieden hebben hun vak niet alleen uit de boeken, maar juist ook in de praktijk geleerd binnen complexe organisaties. Hier krijgen zij de volledige verantwoordelijkheid voor de meest extreem kritische bedrijfsprocessen. Dit is wat wij verstaan wij onder échte IT ervaring.

Meer Info

Laatste nieuws

Voor iedere organisatie is cybersecurity een punt…

Organisaties zijn continu op zoek naar manieren om…

“Als ik met een medewerker praat over zijn…

0%%

Customer retention

0M

Automate flows

0+

Klanten

0

Landen + Curacao

Neem contact met ons op