Referenties

Adjust Consulting

Adjust Consulting is een zeer bekende naam op het gebied van inkoop consultancy. Korper ICT en Adjust Consulting werken op verschillende gebieden samen, zo voorzien we niet alleen in het onderhoud van de Adjust website, maar werken wij ook op regelmatige basis mee aan consultancy opdrachten die Adjust uitvoert voor andere bedrijven. Korper ICT is dan verantwoordelijk voor het operationele deel van bijvoorbeeld inkoopscans, e-procurement projecten en leveranciers vergelijkingen.

Link: Adjust Consulting

Amsterdam's Scootercity

Amsterdam's Scootercity is in 12 jaar uitgegroeid tot de grootste scooterdealer van Nederland. Vanuit de winkel in Amsterdam-Zuid verkopen en onderhouden 25 medewerkers duizenden scooters, brommers, snorfietsen en motorscooters per jaar.

Al sinds het begin van Korper ICT, is Amsterdam's Scootercity een trouwe klant. Korper ICT levert vrijwel alle aangeboden services aan Amsterdam's Scootercity. Zo zijn wij verantwoordelijke voor de volledige on- en offline marketing, het systeembeheer en de website. Daarnaast voorziet Korper ICT Amsterdam's Scootercity op maandelijkse basis van onmisbare management informatie.

Link: Amsterdam's Scootercity

Aviko

De Aardappel Verwerkende Industrie Keppel en Omstreken, (Aviko) werd in 1962 opgericht. Sinds 2002 is het bedrijf voor 100% onderdeel van Royal Cosun. Aviko is het tweede grootste aardappelverwerkende bedrijf in Europa en het vierde wereldwijd.

Korper ICT heeft meerdere malen deel uitgemaakt van inkoopprojecten van Aviko. Zo hebben wij ondere andere onderdelen voor frietmachines ingekocht en geholpen bij het vinden van de beste leverancier van verpakkingen.

Link: Aviko

Bolsius

Bolsius is een familiebedrijf waar diverse soorten kaarsen worden geproduceerd. Van theelichtjes tot rustiekkaarsen. Met ruim 900 medewerkers exporteert Bolsius hun producten naar meer dan 50 landen en zijn ze groot geworden door hoge kwaliteit te waarborgen.

Korper ICT adviseert Bolsius bij het implementeren van complexe bedrijfsproces automatiseringsvraagstukken.

Link: Bolsius

Braver Investments

Braver Investments is een investeringsmaatschappij opgericht in 2011 door twee succesvolle Nederlandse ondernemers. Zij investeren voornamelijk met hun eigen vermogen.

Braver Investments heeft de volledige IT dienstverlening(webdesign, werkplekbeheer en emailmanagement) neergelegd bij Korper ICT.

Link: Braver Investments

Canon

Canon is één van de grootste namen in de wereld als het gaat om multifunctionals, copiers, printers, faxen, foto- en video-apparatuur.

Korper ICT heeft voor Canon een systeem gebouwd dat het mogelijk maakt om de beste transportleverancier te selecteren aan de hand van het gewicht en de bestemming van het pakket. De Excel sheet die deze berekeningen verzorgt, verwerkt meer dan 100.000 stukjes data om voor elke pakketgrootte en elke bestemming altijd de beste leverancier te kiezen. Dit zorgt voor jaarlijkse besparingen van honderdduizenden euro's.

Link: Canon Europe

Creco

Creco is Nederlands grootste leverancier van brommer- en scooteronderdelen.

Korper ICT levert IT hardware en ondersteuning en is daarnaast verantwoordelijk voor de automatisering van het klantenbestelsysteem met behulp van Automate.

Link: Creco

Florigo

Florigo is een betrouwbare en betrokken partner als het gaat om  aardappel- en groenteverwerkingsbedrijven in 80 landen wereldwijd. Florigo International wordt algemeen erkend voor zijn vermogen om zijn klanten te ondersteunen in hun ambitie om de capaciteit te verhogen, de kwaliteit te verbeteren, en verhoging van capaciteit en efficiëntie.

Florigo heeft de volledige IT dienstverlening(werkplekbeheer en emailmanagement) neergelegd bij Korper ICT.

Link: Florigo

Framewerk

Framewerk maakt onafhankelijke films en helpt organisaties visueel te communiceren. Framewerk doet onderzoek, schrijft scenario's en concepten en werkt deze uit tot audiovisuele producten. Het werk varieert tussen documentaires, journalistieke reportages, commercials, promo's en animaties.

Voor Framewerk heeft Korper ICT een technische vertaling gerealiseerd, namelijk de website omgezet van Flash naar HTML5.

Link: Framewerk

Gennie Freen Producties

Gennie Freen Producties is marktleider in Nederland op het gebied van het ontwikkelen en samenstellen van voordeelprogramma's. Vrijwel alle Nederlandse beursgenoteerde bedrijven nemen bij Gennie Freen Producties kortingsagendas, voordeelkalenders en op maat samengestelde kortingsbonnen af.

Korper ICT verzorgt de registratie en het beheer van de domeinportfolio van Gennie Freen Producties.

Link: Gennie Freen Producties

Hillbrook

Hillbrook is een expert op het gebied van belasting en expats.

Korper ICT verzorgt voor Hillbrook de volledige IT infrastructuur, waaronder het systeembeheer, de support en de daarbij behorende consultancy.

Link: Hillbrook

Kaartjes.nl

Bij kaartjes.nl kan de klant eenvoudig tickets bestellen voor een uitje in Nederland, ongeacht of het gaat om een kaartje voor de film, een concert of het museum. Alle tickets zijn hier binnen handbereik. 

Korper ICT is investeerder en technisch adviseur bij kaartjes.nl.

Link: Kaartjes.nl

Kymco

Kymco is een van Nederlands grootste scootermerken.

Om de verkoop van scooters te optimaliseren, heeft Korper ICT een systeem gemaakt, wat de huidige voorraad vergelijkt met de afspraken die Kymco Nederland heeft gemaakt met de dealers. Dit wordt gedaan met behulp een koppeling met de RDW die door Automate tot stand is gebracht. Korper ICT is verantwoordelijk voor het ontwerp, onderhoud en de hosting van de website van Kymco.

Link: Kymco

Liberty Global

Liberty Global is het grootste internationale kabelbedrijf en is actief in 14 landen, waarvan 12 binnen Europa. Ze verbinden hun klant aan de digitale wereld en hebben 27 miljoen klanten. Naast het aanbieden van de kabel verzorgt Liberty Global ook Wi-Fi verspreid over zes miljoen access points. 

Korper ICT levert training en support voor de Automate Enterprise (Voormalig Automate BPA Server) installatie van Liberty Global. Daarnaast treden wij op als consultant wanneer de interne kennis niet afdoende is.

Link: Liberty Global

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In opdracht van de minister en staatssecretaris werkt Rijkswaterstaat aan het aanleggen, beheren en ontwikkelen van de infrastructurele hoofdnetwerken van Nederland.

Korper ICT heeft een tool ontworpen en uitgerold, die het mogelijk maakt om alle in Nederland lopende inkoopprojecten van Rijkswaterstaat te inventariseren en deze informatie automatisch te bundelen tot een jaarlijks terugkomende rapportage. Deze rapportage wordt gebruikt door de minister om inzicht te houden in de aankomende projecten.

Daarnaast heeft Korper ICT het projectmanagement uitgevoerd bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van een applicatie die wordt gebruikt bij het aanbesteden van ingenieursdiensten.

Link: Rijkswaterstaat

SNS

SNS bestaat al bijna 200 jaar en is een bank waar de klant diensten en producten kan afnemen die direct voordeel opleveren, zoals spaarrente en betaalrekeningen met rente. Ze hebben ruim 200 winkels verspreid door Nederland. De missie van SNS is om het bankieren voor de klant zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken.

Korper ICT levert, installeert en beheert de volledige Automate Enterprise (Voormalig Automate BPA Server) en GlobalScape EFT omgeving van SNS Bank NV. Deze installatie zorgt voor alle communicatie tussen de verschillende banken van SNS Bank NV en hun partners wanneer het om bestandsuitwisseling gaat. Ook het betalingsverkeer tussen SNS en andere banken valt onder onze verantwoordelijkheid.

Lees de Case Study over SNS en automate

Link: SNS

Van Oord

Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Van Oord is een innovatieve partner voor zijn opdrachtgevers en draagt al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen.

Naast Excel consultancy heeft Korper ICT Excel trainingen gegeven op inkoopgebied. Inkopers kunnen zo beter gebruik maken van de software waarover ze beschikken.

Link: Van Oord

Vivat verzekeringen

Vivat verzekeringen bestaat uit een vermogensbeheerder en de vijf verzekeringsmerken Zwitserleven, Reaal, Routemobil, Zelf en Proteq Dier & Zorg. Al 150 jaar helpen deze organisaties om de financiële zelfredzaamheid van klanten te vergroten. 

Korper ICT heeft de migratie en integratie van Automate 9 en BPA 9 naar één Automate Enterprise 10 (Voormalig Automate BPA Server) installatie voor zijn rekening genomen.

Link: Vivat verzekeringen