Meer weten over RPA en Automate?

Korper ICT heeft verschillende handleidingen en on-demand webinars in het Knowledge Center. In maart volgt een nieuwe reeks webinars over RPA

We krijgen best wel wat vragen over hoe RPA bedrijven kan helpen efficiënter te werken. Ook willen mensen weten hoe ze het maximale uit Automate kunnen halen. Natuurlijk vertellen we daar graag over – we houden van ons vak dus praten we er graag over – maar daarnaast hebben we ook een heel Knowledge Center op onze web site. Wel zo handig.

Waarom een Knowledge Center? Omdat we willen dat onze klanten alle voordelen van Automate kunnen gebruiken en zo het meest eruit kunnen. Want met Automate kun je namelijk veel. En hoewel iedereen de basis van Automate heel snel onder de knie kan krijgen (Drag en Drop is snel te leren), zijn er natuurlijk altijd tips & tricks die je proces nog efficiënter maken en je werk eenvoudiger.

On-Demand en live webinars

Daarom hebben we verschillende handleidingen en on-demand webinars in het Knowledge Center opgenomen. De handleidingen geven een overzicht van de verschillende varianten van Automate en de mogelijkheden. In onze webinars kijken we breder. De een gaat over hoe je Automate gebruikt in combinate met Excel, waar de andere webinar de voordelen van RPA laten zien. We verzorgen de webinars ook zelf. We komen dan zelf aan het woord, vaak samen met de ontwikkelaars van Automate zelf. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk.

En we blijven deze webinars regelmatig geven. Zo staan er van 22 tot en met 26 maart een reeks nieuwe webinars gepland. Deze gaan onder meer over End-to-End automatisering en bespreken we een aantal concrete voorbeelden en successen.

Ook de mensen achter Automate willen dat gebruikers toegang tot zoveel mogelijk kennis hebben. Daarom hebben ook zij een Knowledge Center, waarin ze naast praktische informatie ook interessante artikelen plaatsen, en vertellen gebruikers hoe zij Automate en RPA inzetten in hun organisatie. Een hele goede manier om inspiratie op te doen.

Schrijf je in voor onze nieuwe webinars

RPA implementeren is niet alleen een kwestie van de software installeren. RPA dwingt je om na te denken over je bedrijfsprocessen. Dan wil je zo veel mogelijk informatie hebben en die ook rustig tot je kunnen nemen. En we willen dat mensen maximaal profiteren van de opties die Automate geeft. Vandaar in maart een nieuwe reeks webinars. Dus neem een kijkje. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft.