EVENT: 28 jan: Webinar Robotic Process Automation: The benefits of RPA

Donderdag 28 januari 2021, om 16.00: Het Webinar the Benefits of Robotic Process Automation RPA. Deze webinar zal ongeveer een uur duren.

Elke onderneming wil zo efficiënt mogelijk kunnen werken, en dus is het automatiseren van bedrijfsprocessen een logische stap. Met Robotic Process Automation (RPA) kunnen processen volledig automatisch gemaakt worden. Maar hoe werkt het nu precies? En wat zijn nu de echte voordelen hiervan? Om alle vragen te beantwoorden, verzorgen we op 28 januari een Webinar over RPA.

Een proces door middel van een robot automatiseren. In de industrie is dat al heel gewoon. Neem de robots in autofabrieken. Maar velen vragen zich af, hoe kan een robot een kantoorproces overnemen? Hoe ziet dat er dan uit? Wat heb ik er eigenlijk aan?

Altijd beschikbaar, minder kans op fouten

Waar RPA het beste tot zijn recht komt, is in processen waar medewerkers veel repetitieve handelingen moeten uitvoeren. Bijvoorbeeld bij het invoeren van een urenadministratie in Excel. Dat is noodzakelijk werk, maar een medewerker zou zijn tijd beter ergens anders in kunnen steken. Met RPA maken gebruikers software-robots, of 'bots', die op regels gebaseerde bedrijfsprocessen kunnen leren, nabootsen en vervolgens uitvoeren. Hiermee wordt de mens aan de voorkant vervangen. Voordelen zijn dat de robot altijd beschikbaar is en de kans op fouten een stuk kleiner wordt.

Selecteren en slepen

Het schrijven van deze software klinkt ingewikkeld, maar Korper ICT heeft hier een oplossing voor gecreëerd. Dankzij onze Automate-oplossing is code schrijven niet nodig. Simpel de processen selecteren, in de juiste volgorde plaatsen en uitvoeren. Om te laten zien welke winsten je hiermee kunt behalen, verzorgen we samen met Fortra (voormalig HelpSystems) – waar onze oplossing op gebaseerd is – op donderdag 28 januari een Webinar.

“The Benefits of RPA”

Tijdens deze sessie zal Benjamin Korper, samen met technisch consultant Andrew Usher van Fortra (voormalig HelpSystems), verschillende voorbeelden laten zien van bedrijven die met RPA grote succes boeken en de voordelen eruit halen. Ook zal Benjamin ingaan op hoe RPA in jouw IT-omgeving past en hoe het ervoor zorgt dat medewerkers bevrijd worden van geestdodende, repetitieve taken.

Het Webinar ‘the Benefits of RPA’ start op Donderdag 28 januari 2021, om 16.00 uur en zal ongeveer een uur duren. Wil je ook meer weten over RPA en hoe het jouw bedrijf kan helpen? Registreer dan via deze link.