EVENT: Webinar Automate your Business Processes Now - Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd in het automatiseren van die vervelende, handmatige dagelijkse werkzaamheden? Donderdag, 28 januari 2021 4:00 PM - 5:00 PM CET

In plaats van traditionele automatisering middels back-end integratie, richt Robotic Process Automation (RPA) zich op front-end technieken om werk gedaan te krijgen. Met RPA kunnen gebruikers software robots, oftewel ‘bots’, creëren. Deze zijn in staat om op regels gebaseerde bedrijfsprocessen te leren, te imiteren en vervolgens uit te voeren. Op die manier kunnen ze de mensen aan de front-end vervangen om processen uit te voeren waarvoor geen back-end integratie beschikbaar is.

Robotic Process Automation software bots zijn in staat om samen te werken met alle denkbare applicaties en systemen en kunnen dag en nacht functioneren met de grootste betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Tijdens deze sessie zullen Benjamin Korper, mede-oprichter van Korper NL, en Andrew Usher, Technisch Consultant bij Fortra (voormalig HelpSystems), verschillende zakelijke voorbeelden bekijken van hoe organisaties RPA software in hun voordeel gebruiken.

Ontdek hoe RPA in jouw IT-landschap zou kunnen passen en bevrijd jezelf en je collega’s van saaie dagelijkse taken. 

Meld je aan voor de webinar