Samenwerking Korper ICT en PST Business Services

Bedrijfsprocessen monitoren met de ene Fortra (voormalig HelpSystems) oplossing en ze automatiseren met de andere Fortra (voormalig HelpSystems) oplossing. Dat is de hoofdgedachte achter de samenwerking tussen Korper ICT, specialist op het gebied van Automate en PST Business Services, aanbieder van Alignia Monitoring.

Automate van Fortra (voormalig HelpSystems) is software om bedrijfsprocessen te automatiseren, zonder dat bedrijven hier programmeerkennis voor in huis hoeven te hebben. Op dit moment zijn wij Europees marktleider op het gebied Automate distributie, training en consultancy. 

Alignia is eerder dit jaar overgenomen van Tango/04 door Fortra (voormalig HelpSystems). Alignia biedt bedrijven de mogelijkheid om bedrijfsprocessen top-down te monitoren. Bij verstoringen van processen wordt de oorzaak direct inzichtelijk gemaakt, waardoor er snel kan worden gehandeld. PST Business Services is in Nederland de enige leverancies van Alignia-oplossingen en heeft inmiddels bij diverse klanten de bewaking van bedrijfsprocessen ingericht.

Dankzij de samenwerking tussen Korper ICT en PST Business Services kunnnen we zowel processen automatiseren met Automate als deze monitoren met Alignia. Een ideale oplossing voor al uw bedrijfsprocessen!

Praktijksituatie

Eén van de klanten van Korper ICT is SNS Bank. Deze bank stroomlijnt bestanduitwisseling met Automate Enterprise. Dankzij de Automate-oplossing kan SNS Bank inmiddels meer dan tweehonderd workflows eenvoudig beheren. Ook is logging verbeterd ten opzichte van hun eerdere oplossing, met een gedetailleerd rapport van genomen acties tot gevolg. De IT-afdeling is ervan overtuigd dat de komende tijd nog meer workflows toegevoegd worden aan Automate Enterprise, voor uiteenlopende dagelijkse activiteiten. 

Hoewel met logging al veel gemonitord kan worden, blijft het erg belangrijk om erop te kunnen vertrouwen dat de processen goed functioneren. Vooral wanneer er financiële gegevens mee zijn gemoeid, zoals bij de SNS Bank. Extra monitoring op bedrijfsprocesniveau is geen overbodige luxe en de beste manier om dat te doen, is met Alignia Monitoring. 

Wilt u meer informatie over de samenwerking tussen Korper ICT en PST? Neem contact met ons op via info@korper.nl of 020-7165487.