Korper ICT wint FD Gazelle award 2017!

Elk jaar worden de FD Gazellen Awards uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Korper ICT heeft de afgelopen drie jaar elk jaar een omzetgroei van ten minste 20% behaald en heeft daarmee een FD Gazelle award in de wacht gesleept! Een trots team dus bij Korper ICT.

De FD Gazellen Award zet groeiende ondernemingen in de spotlight. Er zijn een aantal criteria waar de bedrijven aan moeten voldoen om kans te maken op een FD Gazelle award. Bedrijven die genomineerd zijn voor een FD Gazelle Award, worden door financieel specialisten van Mazars, FD en ABN Amro getoetst. 

Een groot compliment voor Korper ICT

Het winnen van de FD Gazelle Award beschouwen we bij Korper ICT als een groot compliment. We zetten ons dagelijks in om onze klanten te voorzien van automatiseringsoplossingen, waarmee ze kostbare uren en mankrachten kunnen besparen. We automatiseren tal van bedrijfsprocessen voor uiteenlopende klanten, waardoor ze lager uitkomen in de kosten. Zo proberen we niet alleen voor onszelf omzetgroei te behalen, maar ook voor onze klant. Een goed voorbeeld van zo’n klant is Hillbrook, die we meteen ook graag willen feliciteren met het behalen van de FD Gazelle Award 2017!