Bedrijfsprofiel

Over ons

Korper ICT is een sterk groeiende organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering. Dit doen wij door altijd naar de situatie van de klant te kijken en met oplossingen op maat te komen. Bij Korper ICT betaalt u voor maatwerkoplossingen niet persé meer dan de standaardoplossingen die onze concurrenten bieden.

Organisatie

Korper ICT is opgericht in 2004 door Benjamin Korper en Joel Konijn. Samen met onze partners vormen wij een hecht team van jonge professionals die oplossingen op het gebied van ICT, marketing en bedrijfsoptimalisatie mogelijk maken.

Samenwerking

Wij onderhouden nauw contact met onze belangrijkste leveranciers, hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en kunnen wij u altijd voorzien van de beste oplossing tegen een scherpe prijs. Wij werken graag samen met bedrijven die zich hebben bewezen in de markt en kwaliteit vooropstellen.

Specialisme

Binnen ons brede vakgebied hebben we ook nog verschillende specialismes.

Automation

Bij veel van onze klanten merken we dat dagelijkse processen veel beter geautomatiseerd kunnen worden. Korper ICT is de Europese leverancier en opleider van het softwarepakket Automate, wat de gebruiker in staat stelt allerlei softwareprocessen aan elkaar te koppelen en te automatiseren.

Managed File Transfer

Uw bestanden van A naar B krijgen, het lijkt simpel, maar in de praktijk is het vaak lastig om dit betrouwbaar, consistent en veilig te bewerkstelligen. Korper ICT heeft jarenlange ervaring met het automatiseren van dit vakgebied in IT. Samen met onze technologie partner Globalscape kunnen wij u helpen om uw FTP of file transfer proces volledig te borgen. Neem contact met ons op voor meer informatie