Over ons

Korper ICT is een sterk groeiende organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering. 

Ons management team

Benjamin

Benjamin Korper

CEO

Camiel

Camiel Zuyderhoff

COO

Consultants

Koen

Koen Clement

Sr. Consultant

Arno

Arno Westerdijk

Consultant

Naftali

Naftali Lindwer

Sr. Consultant

Chrit

Chrit Hameleers

Consultant

Alex

Alexander Siegl

Account manager Germany

Hanna

Hanna Dieffenbach

Managementassistent

Daniel

Daniel

Webdeveloper

Anouk

Anouk

Content manager

Over Korper ICT

Korper ICT is een sterk groeiende organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering. Dit doen wij door altijd naar de situatie van de klant te kijken en met oplossingen op maat te komen. Bij Korper ICT betaalt u voor maatwerkoplossingen niet persé meer dan de standaardoplossingen die onze concurrenten bieden.

Organisatie

Korper ICT is opgericht in 2004 door Benjamin Korper en Joel Konijn. Samen met onze partners vormen wij een hecht team van jonge professionals die oplossingen op het gebied van ICT, marketing en bedrijfsoptimalisatie mogelijk maken.

Samenwerking

Wij onderhouden nauw contact met onze belangrijkste leveranciers, hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en kunnen wij u altijd voorzien van de beste oplossing tegen een scherpe prijs. Wij werken graag samen met bedrijven die zich hebben bewezen in de markt en kwaliteit vooropstellen.

Op zoek naar een uitdaging?

Kom bij ons werken

Wil je werken bij een dynamisch en modern bedrijf, jezelf uitdagen en in een fantastisch team functioneren? Ben je een aanpakker die nooit stil staat en zich niet uit het veld laat slaan, neem dan contact op.

Neem contact op

Neem contact met ons op